ConnyT funderar

2009-05-17

Patetiskt av Reinfeldt

Filed under: internet, samhälle — Etiketter:, , , , , — connyt @ 20:44

Satt och surnade till framför partiledardebatten i SVT.
Riktigt illa är det att höra våra store ledare slå sig för bröstet och säga att han har uppfyllt löftet att ”inte kriminalisera en hel generation” eftersom han låter privata bolag jaga ungdomarna isf polisen. Fy f-n vilket ryggradslöst hyckleri.

Mona Sahlin är inte mycket bättre när hon velar och försöker plocka integritetspoäng fast (S) röstade för IPRED, la grunden till datalagringsdirektivet och FRA… Även om MP och V har en bra attityd blir det väldigt uppenbart att en röst på någon av dessa partierna kan sätta (S) vid rodret tillsammans med 2 partier med god intentioner men som har andra frågor som mer prioriterade. Läs debatten hos Rick om detta.

Om inte detta ger mer vind i piratseglen blir jag mycket förvånad.

Även om jag förstår att Christian är upprörd att PP inte för vara med i partiledardebatten så tycker jag nog egentligen inte att det är så konstigt. Gränsen måste dras efter något kriterium och att låta en opinionsundersökning ligga till grund för detta känns inte helt bra. Om det går att sålla på något annan sätt som ger nya partier en bättre chans i framtiden vore det absolut bra.

Dagens måste läsning hos Marcus Fridholm om kulturarbetarnas villkor genom historien.

Uppdatering: Äras ska även Marcus medförfattare Göran Widham göras

4 kommentarer

 1. Nog för att jag gärna tar äran för artikeln. Fast den var ett samarbete mellan Göran och mig där det är svårt att dra gränsen för vem som skrivit vad…

  Kommentar av Marcus Fridholm — 2009-05-17 @ 21:08

 2. Tack Marcus, har uppdaterat!

  Kommentar av connyt — 2009-05-17 @ 21:17

 3. […] som någonsin lekt leken där man rullar in varandra i en matta (inte huvudet kära ni), vet att det är bara innan man är omsluten som man kan ta sig ut. När […]

  Pingback av Sagor från livbåten » Bloggarkiv » Konsekvensutredningarnas förbannade snömos — 2009-05-17 @ 22:54

 4. Reinfeldt gillar att ljuga. Man tjänar fler röster på lögn än på sanning – iaf när sanningen är deprimerande. Och nej, Mona Sahlin är fan inte bättre. Hon försöker ju som sagt bara plocka lite billiga poäng som hon inte är förtjänt av.

  Kommentar av Patrik — 2009-05-18 @ 14:30


RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: